Edita Groupin Head of Group IT Tuomo Lindfors on irtisanoutunut konsernin palveluksesta siirtyäkseen uuden työnantajan palvelukseen. Hänen viimeinen työpäivänsä konsernin palveluksessa on 12. huhtikuuta.

”Suuri kiitos Tuomolle hänen erinomaisesta työstään konsernin IT-toimintojen johtamisessa ja kehittämisessä. Tuomo on ollut erittäin arvostettu keskustelukumppani myös liiketoiminnoillemme ja nostanut IT-osaamisemme tasoa tavoitteiden mukaisesti. Tuomon seuraajan on helppo jatkaa hyvin viitoitettua tietä. Toivotan Tuomolle mitä parhainta menestystä uusiin tehtäviin”, sanoo Edita Groupin va. toimitusjohtaja, talousjohtaja Kristiina Kujala.

”Omasta puolestani kiitän hienosta työrupeamasta Edita Groupin palveluksessa. Olen viihtynyt erinomaisesti niin töiden, IT-tiimin kuin kaikkien editalaistenkin parissa. Perusteellisen pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin tarttua uusiin haasteisiin Accenturella ja siirryn huhtikuussa konsultoimaan isoja yrityksiä niiden IT-hankkeissa. Kiitos kaikille editalaisille yhteistyöstä”, sanoo Tuomo Lindfors.

Toimenpiteet Tuomo Lindforsin seuraajan löytämiseksi on aloitettu.

Lisätietoja:

Kristiina Kujala
va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Edita Group Oyj
puh. 040 0761 752
kristiina.kujala@editagroup.com