Tuomo Lindfors, FM (tietojärjestelmätieteet), on nimitetty Edita Group Oyj:n uuteen Head of Group IT -rooliin 15.8.2022 alkaen. Tuomo vastaa roolissaan konsernin IT-toiminnosta ja sen johtamisesta raportoiden va. toimitusjohtaja, talousjohtaja Kristiina Kujalalle.

Tuomo on työskennellyt aiemmin useissa erilaisissa IT-tehtävissä Kemirassa ja Cargotecissa. Tuomolla on pitkä kokemus erityisesti IT-hankkeiden johtamisesta, suunnittelusta ja muutosten läpiviennistä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa.

”Olen erittäin iloinen tyytyväinen saadessani toivottaa Tuomon tervetulleeksi uuteen rooliin Edita-konserniin. Tuomon osaaminen vahvistaa konsernin IT-kyvykkyyksiä, joita muutosmatkallamme ja kasvutavoitteissamme tarvitaan,” sanoo Kristiina Kujala.

”Olen innostunut aloittamaan uudessa roolissani Edita-konsernissa, joka on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Uskon, että kokemukseni ja taustani avulla pystyn tuomaan uusia näkökulmia ja toimimaan liiketoimintojen luotettuna kumppanina,” sanoo Tuomo Lindfors.

Edita-konsernin IT Managerin tehtävässä pitkään ja ansiokkaasti toiminut Arto Salminen jää pois konsernin palveluksesta 31.8.2022. Interim CIO:n roolissa toimineen Timo Liukkosen sopimus päättyy myös 31.8.2022. Sekä Arto että Timo ovat näin mukana varmistamassa sujuvaa tehtävien siirtoa Tuomo Lindforsille.

”Haluan kiittää Artoa pitkästä työurasta konsernimme palveluksessa. Arto on IT Managerin roolissaan ollut mahdollistamassa useiden eri muutosten onnistumista, tuoreimpana Nordic Morning -liiketoimintojen irrottaminen konsernin IT-ympäristöstä yrityskaupan jälkeen,” sanoo Kristiina Kujala.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja, talousjohtaja
Kristiina Kujala
+358 400 761 752
kristiina.kujala@editagroup.com