Heidi on työskennellyt konsernissa helmikuusta 2020 alkaen toimien HR Business Partnerina sekä Edita Priman että Nordic Morning Finlandin johtoryhmän jäsenenä. Ennen Edita-konsernia hän on työskennellyt muun muassa Paulig Oy:ssä ja SOL-konsernin palveluksessa. Heidillä on pitkä kokemus erityisesti henkilöstön kehittämisestä, rekrytoinneista ja henkilöstöjohtamisesta muutostilanteissa.

Uudessa roolissaan Heidi jatkaa Edita Priman johtoryhmässä sekä liittyy myös Edita Publishingin johtoryhmään.

”Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Heidin tervetulleeksi uuteen rooliin uuden Edita-konsernin henkilöstöjohtajaksi ja jatkamaan muutosmatkaa kanssamme. Heidi on arvostettu kollega työyhteisössämme ja tehnyt erinomaista työtä henkilöstöasioissa viimeisen kahden vuoden aikana,” sanoo Kristiina Kujala, va. toimitusjohtaja ja talousjohtaja.

”Olen innostunut uudesta roolistani ja mielenkiintoisista tulevista vaiheista uudessa Edita-konsernissa. Hyvä johtaminen, kulttuuri ja osaamisen kehittäminen ovat minulle erityisen tärkeitä ja niiden merkitys meneillään olevassa muutostilanteessa korostuu. Odotan innolla yhteistyötä kaikkien editalaisten kanssa,” sanoo Heidi Johansson.

Edita-konsernin henkilöstöjohtajana pitkään ja ansiokkaasti toiminut Marja-Leena Karhu jää pois konsernin palveluksesta 30.6.2022. Touko- ja kesäkuun aikana Marja-Leena Karhu työskentelee vielä aktiivisesti HR-tiimissä Heidi Johanssonin tukena. Näin varmistetaan HR-vastuiden sujuva siirto uudelle henkilöstöjohtajalle.

Lisätietoja:
va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Kristiina Kujala
+358 400 761 752
kristiina.kujala@nordicmorninggroup.com