Edita Group Oyj on saanut uuden visuaalinen ilmeen ja logon, ja myös konsernin www-sivut on uudistettu kokonaan. Muutokset ovat seurausta yrityskaupasta, jossa yhtiö myi Nordic Morning -liiketoiminta-alueen ja -brändin ruotsalaiselle H&H Groupille joulukuussa 2021.

Edita Groupin uusi ilme on raikas ja tuore, mutta ilmentää myös yhtiön perinteitä ja yhteisiä arvoja. Uudella ilmeellä yhtiö haluaa herättää luottamusta, viestiä asiantuntemusta ja kertoa samalla kyvystä uudistua.

Ilmeuudistus koskee vain emoyhtiö Edita Group Oyj:tä. Edita Priman ja Edita Publishingin brändit pysyvät ennallaan.

Edita Groupin kehittäminen jatkuu edelleen, ja sitä voi seurata yhtiön www-sivuilla osoitteessa www.editagroup.com.

Yhteistyökumppanina visuaalisen ilmeen ja verkkosivujen suunnittelussa on toiminut Duran Creative Oy.

Lisätietoja:
va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Kristiina Kujala
+358 400 761 752

 

Edita Group lyhyesti

Edita Group auttaa asiakkaitaan viestimään tehokkaammin ja tuottaa asiakkaidensa käyttöön luotettavaa tietoa niin painettuna kuin digitaalisesti. Konsernissa on kaksi liiketoiminta-aluetta: Edita Prima on erikoistunut yritysten ja organisaatioiden asiakasviestinnän palveluihin. Edita Publishing tuottaa opettajien ja juristien työn tueksi oppimateriaaleja, verkkopalveluita, kirjoja ja koulutuksia.

Vuonna 2021 Edita-yhtiöiden liikevaihto oli 57,9 miljoonaa euroa (pro forma). Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 200 henkilöä.