Edita Groupin uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty MMM Hanna Korhonen 15. toukokuuta alkaen. Hän seuraa tehtävässä Heidi Johanssonia, joka siirtyy uuden työnantajan palvelukseen toukokuun jälkeen. Yhteisten työviikkojen aikana varmistetaan Edita Groupin henkilöstöön liittyvien vastuiden mahdollisimman sujuva siirtyminen Heidiltä hänen seuraajalleen.

Hanna Korhosella on pitkä kokemus erilaisista henkilöstöjohdon tehtävistä muun muassa Fonectan, Nordhealthin ja Digitalist Groupin palveluksessa. Hanna on työskennellyt pitkään johtoryhmän jäsenenä vastaten henkilöstön, kulttuurin ja työnantajamielikuvan kehittämisestä kasvavissa ja muuttuvissa yrityksissä.

”On hienoa saada Hanna joukkoomme, sillä se varmistaa henkilöstöjohtamisen jatkuvan erittäin kokeneissa käsissä. Muutosmatkamme jatkuu, ja uskon, että Hannan monipuolisesta osaamisesta on meille paljon hyötyä. Toivotan Hannan lämpimästi tervetulleeksi Edita Groupiin”, sanoo va. toimitusjohtaja, talousjohtaja Kristiina Kujala.

”Olen erittäin innostunut uudesta työstäni henkilöstöjohtajana yrityksessä, joka on pitkän historiansa aikana kyennyt uudistumaan useita kertoja. Tällaisissa muutoksissa korostuvat ihmiset ja hyvä johtaminen. Onkin todella mielenkiintoista päästä tutustumaan editalaisiin ja jatkamaan Editan organisaatiokulttuurin kehittämistä”, sanoo henkilöstöjohtaja Hanna Korhonen.

Lisätietoja:
va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Kristiina Kujala
+358 400 761 752
kristiina.kujala@editagroup.com