Edita Groupin Head of Group IT -tehtävään on valittu Mikko Särkkä (DI) Midagonilta. Hän aloittaa tehtävässään huhtikuun alussa. Midagon on pohjoismainen, riippumaton IT- ja liiketoiminnan konsultointiyritys, ja Edita Group ostaa IT-toimintojen johdon palveluna. Konsernin nykyinen Head of Group IT Tuomo Lindfors siirtyy uuden työnantajan palvelukseen 12. huhtikuuta jälkeen. Mikko Särkkä raportoi Edita Groupin va. toimitusjohtaja, talousjohtaja Kristiina Kujalalle.

Mikko Särkkä on toiminut yli 15 vuoden ajan erilaisissa IT-johdon tehtävissä ja muutoshankkeissa. Hänellä on vahvaa kokemusta muun muassa digitaalisista teknologioista ja hyvä strateginen näkemys niiden hyödyntämisestä erilaisissa liiketoimintaprosesseissa.

”Olemme iloisia, että löysimme Midagonin avulla Tuomon seuraajaksi erittäin vahvan IT-ammattilaisen, jonka näkemyksiä voimme hyödyntää sekä Edita Groupin liiketoiminnoissa että IT-toiminnoissamme. Yhdessä Mikon kanssa pystymme jatkamaan määrätietoista IT-osaamisemme ja -palvelujemme kehittämistä. Toivotan Mikon lämpimästi tervetulleeksi meidän editalaisten joukkoon”, sanoo va. toimitusjohtaja Kristiina Kujala.

”On hienoa päästä työskentelemään erittäin perinteikkäässä organisaatiossa, joka on tehnyt hienoa työtä kehittäessään palvelujaan ja prosessejaan moderneiksi digitaalisiksi ratkaisuiksi. Uskon, että monipuolinen IT-alan kokemukseni ja osaamiseni on hyödyksi, kun jatkamme Edita Groupin IT-toimintojen kehittämistä yhdessä IT-tiimin ja liiketoimintojen edustajien kanssa”, sanoo Mikko Särkkä.

 

Lisätietoja:

va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Kristiina Kujala
puh. 0400 761 752
kristiina.kujala@editagroup.com